Tarifes

tarifes pàdel

CONEIX-NOS

La Nostra Missió

La nostra Escola de Pàdel ofereix una àmplia gamma de serveis, amb la millor qualitat de l’ensenyament i en unes instal·lacions immillorables. Donem prioritat absoluta a la persona i després al jugador/a. El nostre vehicle és el pàdel. El nostre objectiu és ajudar a millorar el pàdel dels jugadors a través de la formació tècnica, tàctica, física i mental.

La Nostra Visió

Escola de pàdel per a nens, joves i adults. A les instal·lacions de Club Tennis Manresa realitzem cursos de diferents nivells i per a totes les edats. Anima’t i practica amb nosaltres! Ensenyem a través de l’esport, amb constància i treball en equip. Tot això, mantenint sempre la nostra essència de fer que els nostres alumnes sentin que formen part de la nostra gran família.

Els Nostres entrenadors del Club

David Quintín Nuñez

David Quintín Nuñez

DIRECTOR ENTRENADOR PROFESSIONAL

El mètode de pàdel que he creat és tot un referent en el món del pàdel pel seu sistema de formació únic i eficaç. Amb una llarga història d’èxit per crear bons jugadors.

Dani Ollé

Dani Ollé

ENTRENADOR DE PÀDEL

Un entrenador de pàdel que ensenya als seus alumnes a practicar i gaudir d’aquest esport. Des dels primers passos bàsics fins a l’alta competició. Dani Ollé és l’actual 32è de Catalunya

Albert Gall

Albert Gall

ENTRENADOR DE PÀDEL

Soc entrenador de pàdel amb passió per la raqueta. M’agrada l’ensenyament, mantenir relacions cordial i ajudar en aspectes com la nutrició, les rutines diàries…

T'AGRADA JUGAR A PÀDEL?